Dlaczego stowarzyszenie milczy, a na stronie sa takie lakoiczne informacje.
Mam zaslyszaną informacje z maszej Marynarki, ze zaczyna przygotowania do ekspedycji z Marynarka Holandii. A co na to stowarzyszenie.
PANOWIE dajcie znac, bo was ktos niezle w du... wali, a szkoda by bylo waszej pracy
...niemal zaraz zaszczekałem w obronie SGP. Rzecznik Prasowy MW dostał ode mnie malutkiego maila z prośbą (sic!), żeby o NAS TU NIE ZAPOMNIAŁ! Marynarka swoje, a przecież Wy też swoje zrobiliście - ot, choćby dla popularyzacji tematu, nie mówiąc już o chęci współuczestnictwa w poszukiwaniach. Oni pamietają o mnie, a ja ze swojej strony zachowam się jak Stary Wiarus i zażyczę sobie ewentualnej Waszej obecności w całej tej "dżamprezie", o czym donosząc - pozostaję, SW
juz na poczatku kwietnia w Holandii nastapi pierwsze nieoficjalne spotkanie przedstawicieli grup z Holandii i z Polski - naszej grupy, a potem pod koniec kwietnia oficjalne spotkanie w Holandii i bedzeiemy rozmawiac na temat wspolnej wyprawy , cierpliwosci , jeszcze sie nic nie dzieje , a jak juz to powiemy wszystko co powiedzeiec oficjalnie mozna.
Na spotkania do Holandii jade osobiscie, sa tam tez zaproszeni przedstawiciele MW z Gdyni.
Oficjalne spotkanie bedzie w HAGEN, w admiralicjii MW Holandii.
Marek Nowak
Witam
Choc bardzo chce by sie nasz "Orzelek" znalazl to jakos nie chce mi sie wierzyc by go odnalezli ! Ale chcialbym sie mylic !!
Ludzie do dziela ! Kto zyw tylko ..to trzeba dopisac ostatni rozdzial do historii tego wspanialego okretu i jego zalogi !!