Odnaleźdź Orła to moje marzenie ze szkolnych szczenięcych lat. Niedawno natrafiłem na tę strone i serce mocniej zabiło. A może zacząć molestować Ballarda? Wiem to desperacja.
- jestem jak najbardziej ZA. Trzeba dobrać się do skóry Towarzystwu National Geographic i tam kierować korespondencję.
Dobrze byłoby wystąpić z propozycją wspólnej ekspedycji na Morze Północne do dowództwa NATO lub do dowództw poszczególnych jego flot.
Ze swojej strony jestem zły na szanowne dowództwo MW RP, które na pewno "maczało" szanowne paluchy w ekspedycji do wraku GRAFA ZEPPELINA (zob. prasa wcześniejsza), a którego strasznie trudno się doprosić o wysłanie nareszcie ekspedycji na Morze Północne i odszukanie wraku "ORŁA".
Stary_Wraq napisał:
Trzeba dobrać się do skóry Towarzystwu National Geographic i tam kierować korespondencję.Dobrze byłoby wystąpić z propozycją wspólnej ekspedycji na Morze Północne do dowództwa NATO lub do dowództw poszczególnych jego flot.
Nasz Stary Wraq'u,
Po co do NATO, Dowodztw poszczegolnych flot, doktorow Ballard'ow i innych wielkich nazwisk... Na tej wlasnie stronie dwoje ludzi informowalo o zamiarach wyplyniecia! Zglos sie do nich i sprobuj z nimi wpierw. A noz cos wyjdzie!