Rozumiem uwagę .Program radiowy od godz.05.57 do godz.09.00 11.06.08 idzie blokiem.Tak pokazuje przekazany godzinowy program dnia.Jutro po przyjściu do pracy sprawdzę , czy rzeczywiście zestrojony w moim radio dla czystości dźwięku na UKF program, to program 1PR.Notatkę z tej informacji spisałem chwilę po jej usłyszeniu.Te dni ,które minęły od dnia usłyszenia do dnia podzielenia się tą informacją to czas,w którym chciałem znać całą informację z radia to jest każde słowo dotyczące "Orła".Kontakt tel.z redakcją nie udał się z wielu powodów.Dziś sądzę,że konieczny dla poznania całej nieprzekłamanej treści jest wizyta w Polskim Radio w redakcji programu chyba jednak 1-go.Jestem ostatnią osobą ,do rzetelności której czytający strony Forum mogą nie mieć zaufania.Ale dziś proszę przyjąć jako pewnik ,że moja poprzednia informacja jest całkowicie zgodna z prawdą.
Pozdrawiam
Tak jak napisałem poprzednio. Codzienny (od 06.00 do 09.00)blok programowy"Sygnały dnia" PR program 1-szy,zawiera również audycję"Znaki czasu".Dziś 23.06.2008r. ta kilkuminutowa audycja wyemitowana została ok.godz.06.45.To właśnie na nią powołuje się wcześniej.
Pozdrawiam wszystkich,którzy nie tylko piszą ale przede wszystkim czytają wiadomości na Forum dot."Orła".Nie jestem u Was zarejestrowany .Ale to żaden problem.Za wiedzą syna wykorzystałem znowu jego login i hasło.
Wasz wielki sympatyk l.60