Witam Wszystkich!
To mój pierwszy post na Tym forum.....
Dziś w radiu, w trzecim programie usłyszałem informację dotyczącą polskiej ekspedycji, która z Gdyni 27 lipca br wyrusza na Morze Północne w celu zlokalizowania wraku OPR Orła.... Może tym razem się uda.....
widze ze sonar nastawiony jestes na "wyniki":-) a moim zdaniem to juz jest wielki sukces ze w ogole taka wyprawa zostala zorganizowana. Przeciez moga znalezc oprocz Orla - czego im zycze - mnostwo innych rzeczy jak ktos pisal w innym watku dotyczacym tego samego tematu. W takim miejscu moze byc naprawde duzo rzeczy na dnie. No i nawet jesli wynik nie bedzie pozytywny jest to zawsze odrzucenie jakiejs teorii i tez przybliza nas wszystkich pasjonatow orla do poznania prawdy. Tak przynajmniej ja uwazam.
Te naszywki to jakiś 'paprak' w Adobe nakładał - bo wątpię, że to naszyte jest na kurtce pana Andrzeja na serio
Ech - do czego to nie zmuszą człeka sponsorzy. Ważne jednak że ekspedycja rusza. Choć nie bardzo wierzę, że się powiedzie trzymam kciuki za powodzenie w poszukiwaniach! Sam fakt że ruszają to już nie lada wyczyn!
ruszają za 5 dni 17 godzin i 39 minut
Życzę owocnych poszukiwań i trzymam kciuki za powodzenie operacji!
ps. oby zrobili dobry materiał wideo w wraku jeśli go odnajdą...
Edytowany przez Stary Dziad dnia 20-07-2008 15:27