23 February 2025 09:40
Nawigacja
· Strona główna / Home Page
· Dane techniczne / Specification
· Kalendarium / Timeline
· Historia / History
· Artykuły / Articles
· Grupa Poszukiwawcza ORZEŁ / Association of the "ORZEL" submarine search group
· Forum
· Katalog linków / Links
· Galeria / Photogallery
· Kontakt / Contact
· Szukaj / Search
Najnowsze artykuły
· Krążowniki pomocni...
· U-Booty nietypowo ut...
· O potrzebie posiadan...
· Antoni's Story (Tol...
· ORP "Orzeł" a pola ...
Ostatnio Widziani
· zawila 2 dni
· Marcin 1 tydzień
· Thor 3 tygodni
· Iron Duke25 tygodni
· Krolik30 tygodni
· donitzz56 tygodni
· Maryoush78 tygodni
· dar7914120 tygodni
· ted121 tygodni
· Xaro157 tygodni
Losowa Fotka
Czat
Musisz się zalogować, aby opublikować wiadomość.

30-12-2021 20:52
Witam!!!

30-12-2021 18:14
Witam wszystkich ponownie Wink

22-12-2021 13:05
Bravo!!!! Warto było czekać.

22-12-2021 11:23
Witam Was ponownie!!!

16-07-2018 13:24
https://tech.wp.pl
/chca-przebadac-60
0-km-kw-dna-morza-
szukaja-wraku-pols
kiego-okretu-62739
99885588097a

Zobacz wątek
 Drukuj wątek
Norweskie wideo którego szukał Stary Wraq
aaaapppp
Grom jesteś bydle!!!! to samo mówią chłopaki z innych for którzy odważyli się mieć inne zdanie niż ty, których obrażałeś podobnie jak nas. Przypuszczalnie niebawem spotkamy się, i zweryfikujemy nasze poglądy. Zaprzestań się podniecać tymi dokumentami z procesu Kłocza, które wylicytowałeś na e-bayu, owszem sprawa była wielka, sam ci gratulowałem, ale ty przez te kilka lat wychwalasz się tym faktem się na wszystkich możliwych forach i gazetach. Jaki jest twój wkład w sprawę Orła???- mizerny, nie większy niz nasz, pomimo ze siedzisz w WB i masz o wiele większe możliwości niż my. Jesteś chamem, z którym od 3-4 lat nikt nie chce podejmować dyskusji.
to jest ostatni mój post do ciebie, od tej chwili traktuję ciebie i twoje jątrzenie jak wielką, parująca kupę gówna.
Do admina sorry kolego, powstrzymywałem się wystarczająco długo, dopóki takie PIS-owskie chwasty jak Kulgawczyk, będą trzodzić na różnych forach nie będą one mogły normalnie funkcjonować. Proszę o usunięcie mojego konta
Amigo
Edytowany przez aaaapppp dnia 03-08-2008 21:25

Iron Duke
Generalnie zgadzam się z przedmówcą ale co ma z tym wszystkim wspólnego PiS?
Cool

dar7914
Az sprawdzilem w kalendarzu. Tak milo, rodzinnie i swiatecznie. Tyle, ze sniegu nie ma za oknem poza tym prawie jak Boze Narodzenie.

Panowie !
Wybaczcie ta ironie ale tak nie mozna. Rozumiem, ze sa urazy i trzeba powiedziec, bo sie czlowiek udusi ale moze na priv prosba !

Prosba do Admina, moze wykasowac te niemile posty nic nie majace wspolnego ze sprawa Orla ? Jakos nie przystoi.

Pozdrawiam wszystkich zwasnionych !

donitzz
Panowie! Prawda jest taka że poza pisaniem i klikaniem w klawiature nikt tu nic nie robi.

Grom

Cytat

aaaapppp napisał:
jesteś bydle!!!!
niebawem spotkamy się, i zweryfikujemy nasze poglądy.
Jesteś chamem
PIS-owskie chwasty jak Kulgawczyk

Tak cie ubodło ?
I bardzo dobrze.

Nie chwalę się dokumentami prostaku, nie ma czym. Nawet kiedy publikowałem ani słowa nie wspomniałem o moim udziale tylko o "Koleżeństwie z FOW", bo nie mam natury zawłaszczania sobie cudzych zasług i przeceniania własnych.
Edytowany przez Grom dnia 16-02-2013 21:03

minaret
Czesc.Grom spokojnie,nerwy puszczają ale trza trzymać fason.
Jestesmy tu w sprawie dla nas ważnej i każdy kto ma jakąs wiedze na ten temat powinien tu byc i pisać.
Chamstwo i cynizm nie jest tu mile widziane.Ciągnijmy temat i nie zwracajmy uwagi na posty które nas nie interesuja choć napewno denerwują.
Brak odpowiedzi na chamskie posty jest wystarczającą karą.
Piszmy co wiemy i czym można podzielić się z innymi na temat Orła
traktuję tę strone edukacyjnie i tez ją tak traktujcie
Pozdrawiam Minaret

Stary_Wraq
Hej, koledzy. My tu wszyscy jesteśmy jakimiś specjalistami, wszyscy mamy fijoła na punkcie ORŁA, więc nie skaczmy sobie do gardeł o szczegóły.
Kłocz i dokumenty z jego sprawy to rzecz chyba któregoś tam rzędu; nas interesuje przede wszystkim "Orzeł" i jego dzieje. Moim skromnym zdaniem w ogóle z tym Kłoczem jest trochę za dużo zamieszania. Tymczasem sprawa jest prosta - gość z jakichś powodów pozostawił swój okręt na łasce losu i zszedł z niego w estońskim Tallinnie. Z tą chwilą przestał dla mnie istnieć w związku z "Orłem", stał się dla okrętu kimś obcym.
Pozdrawia Wasz stary Wraq z dna...
Edytowany przez Stary_Wraq dnia 11-12-2008 13:23

Stary_Wraq
To norweskie video, którego szuka w Sieci stary Wraq, to nie jest bynajmniej ten film, na którym okazał się być HrMS "O-22". Chodziło mi o video z listu tego gościa do p. Nowaka, wiecie... TO WARTO BYŁOBY OBEJRZEĆ, jeśli to możliwe - i spróbować wzorem norweskiego pana doktora zidentyfikować przedstawiony tam wrak. Szukałem tego na YouTube, ale bez rezultatu.

Stary_Wraq
Znakomite!!! Słowo starego Wraq!!

zawila
Czy idzie o filmik zrobiony z okazji kladzenia kabla?

stan_zawila@yahoo.se
Admin
Stary Wraqu. Juz ten temat byl opisywany i przerabiany jakies kilka lat temu. Tomasz Kawa, który notabebe stworzył piękną mapę, poszukiwał tego filmu i trafił z tego co pamiętam na armatora. po wymianie informacji emailowej okazało sie ze ten filmik dawno juz nie istnieje, bo takie zeczy nie są archiwizowane. Nie pamętam teraz gdzie to było ale naprwno w postach byś znalazł. A nawet znalazłem Twojego posta:
http://orzel.one.pl/forum/viewthread.php?thread_id=343

http://www.orzel.one.pl
Przejdź do forum